Over MKB-Site

MKB-Site is gemaakt door Muismedia en bestaat al sinds 2006.

U krijgt een website passend bij de huisstijl met een onbeperkt aantal pagina's, waar u zelf tekst en bijvoorbeeld foto’s, video's, nieuws, een agenda en contactformulieren kunt plaatsen.

De nieuwste versie kost nu 895 euro excl. BTW. Voor dat bedrag krijgt u een website passend bij de huisstijl, waarvan we de inhoud en de vormgeving in een persoonlijk gesprek vaststellen.

Daarnaast betaalt u 29,95 per maand voor onderhoud, ontwikkeling en onbeperkte support.

 

Online winkel
Een online winkel is bij de prijs inbegrepen. De complete winkel bevat de mogelijk om een account aan te maken zodat de bezoeker makkelijk vaker kan bestellen en zijn of haar bestel historie kan inzien. 
In de winkel is het optioneel mogelijk om te laten betalen met iDEAL.

 

Nieuwsbrief

In MKB-Site is het mogelijk om een nieuwsbrief samen te stellen in de vormgeving die bij de website past. Het versturen gaat met behulp van YMLP. Alle aan- en afmeldingen gaan via de website en zijn indien gewenst automatisch gekoppeld aan YMLP.

 

Extras

U kunt gebruik te maken van verschillende gratis opties als vacatures, veelgestelde vragen, een gastenboek, statistieken en een forum.

 

Beheer
Met het gebruiksvriendelijke content management systeem dat al jaren door vele kleine en grote bedrijven wordt gebruikt, is de complete website eenvoudig te onderhouden, zonder enige technische kennis!

Het is mogelijk zelf extra pagina’s toe te voegen, of gebruik te maken van verschillende gratis opties als vacatures, fotopagina's, veelgestelde vragen, statistieken en een forum.

 

Hulp
Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.